Ja, jag får skylla på TMM.
Det var väl ändå han som fixade in en jävla massa spel här in på forumet?? *ser arg ut*
Min sambo har suttit konstant vid datorn, för att slå rekord. Jag har inte sett honom på över en vecka nästan.... Spendrups, om du ser åt detta hållet om ens för en sekund; Jag sitter här och väntar på dig.............

Bröllop ja, jag går i såna tankar. Till sån grad att jag rotat fram massa bröllops-sidor på nätet och snurrat runt. Vet vilken klänning jag ska ha (typ iaf) var och när... När beror dock på när ekonomin tillåter det. Men jag har räknat på belopp och kollat upp olika menyer med mera. Ett litet bröllops-freak är jag nog.
Fick faktiskt sambon att prata bröllop med mig igår. Så helt fast är han väl inte ändå vid spelen *glor lite snett på TMM* Vi har kommit fram till ett Höst-Bröllop, eftersom det är en så tråkig tid på året att den måste livas upp. Sen vill jag ha bröllopet på ett spa/hotell så att gästerna får skämmas bort lite. Det ska i övrigt vara ett litet bröllop, med 20 personer allt som allt. Inklusive brud och brudgum - förutsatt att brudgummen kan slita sig från spelet där snömannen kastar ispinnar in i en isvägg så att den lilla pingvinen kan hoppa uppåt (vad det nu heter)

På tal om höst, ja här hoppas det hejvilt mellan allt, så har jag kommit in i en period då orange och brunt är mina favoritfärger. Passar ju bra på hösten, med bröllop i färgtema - orange, rött, brunt och beiget. Eller nåt.
Ska till IKEA på söndag, köpa säng och kanske en soffa. Risken är enormt stor att det kommer gå i brunt och orange..... Alltihop. Det finns en fåtölj där, snurra heter den väl (låter bra iaf) som är orange/röd stora blommor på... Såna vill jag ha, gärna två st. TACK

Kom hem idag efter jobbet. Det stod tulpaner på köksbordet. Jag älskar tulpaner, orangea...Tydligen så är tulpan stenbockens blomma så det passar ju utmärkt. Jomenvisst är jag stenbock, syns inte det??