Jag tänkte jag skulle skriva lite och började men den försvann helt plötsligt. Taskigt när man suttit och skrivit en hel radda om sitt behov av att köpa en massa DVD boxar av tv serier gamla som nya.


Jag har lyckats samla på mig en hel del, bland andra alla CSI boxarna som kommit ut av ALLA CSI serierna.
Jag beställer mina från USA för det är för det första hela säsongen du får där och det är billigare än de halva säsongerna man får från import England.

Men jag har sett de har börjat ge ut CSI i fulla säsonger här i Sverige nu, skillnaden är att de är i FULLFRAME, köper du boxarna från USA är dom i WIDESCREEN .
Priset är också lägre. I alla fall på www.axelmusic.com
Därifrån har jag också köpt klassiska Mary Tyler Moore show och Lucy Show, de håller klassen. Riktigt härliga sitcoms som håller än idag.

Just nu har jag börjat samla på Arkiv X och kommit till säsong 4 .


Millenium hade jag ju sen innan ( gillar Lance Henricsen och ännu mer efter att ha träffat honom .. mycket trevlig man ) Synd den bara gick i tre säsonger.


Men Lance fick vara med i ett avsnitt av säsong 7 X files "Millenium" för att "reda ut " det konstiga slutet. Synd att den serien fördärvades av Chris Carter själv faktiskt.


Den hade kunnat fungera i minst två säsonger till. Lance själv tyckte att serien försvann i säsong två då de helt plötsligt gjorde Millenium gruppen till en kriminell organisation och med tanke på att det bygger på en riktig acadamy group som finns är det som att måla ut DOM som kriminella vilket inte alls stämmer.


Men det är väl ganska typiskt att många fördärvar sina tv serier mot sluten... de blir FÖR STORA de som ligger bakom helt enkelt och förlorar väl gnistan antagligen. Jag vet inte. Men än så länge har jag inte sett slutet på många serier och varit NÖJD.

Väldigt få serier faktiskt.

Melrose Place slut blev jag nöjd med.
Men inte med Savannah


När tänker Spelling sluta göra tv serier och inse att han tappat greppet?

hihi

Nej nu ska jag tillbringa resten av kvällen med att se några avsnitt av SKENET BEDRAR som är fruktansvärt rolig ( har jag givetvis också + en massa andra komediboxar )

Himla roligt.
Jaha, då har man skrivit en liten blogg då om mitt DVD beroende..
Ha en bra vecka alla här på Torne

// Bilden jag bifogar är på ett långhus ( vikingahus ) ett annat ämne som intresserar mig mycket.
Var faktiskt stolt statist på inspelningen av 13:e krigaren, ren tillfällighet faktikst eftersom min bror är proffessor i Vikingahistoria och skulle upp till setet som låg på Vancouver Island ( Elk Falls ) och kolla på Vikingabyn,
Jag följde med och vem stötte man på där... jo Sven Wollter , rätt kul eftersom vi kände varandra sen innan så vi blev bägge snopna. I vilket fall som helst så tillbringade jag en dag som statist i filmen . Riktigt roligt var det och oförglömligt.