E.T. kan vara svensk.

Fick idag hem mitt nya headset för Skype. Mitt gamla höll bara ett halvår. Mikrofondelen lade bara av helt plötsligt i onsdags. Lurarna
funkade fortfarande men envägskommunikation blir lite tröttsamt i
längden.

Jag kanske sa för många hårda ord, vägde inte vartenda ord på guldvåg och lät bli att tänka innan jag talade. Det dog helt enkelt för
att ge mig en tankeställare.

Jag köpte en exakt likadan som jag hade innan. En HS-400 från Creative. Ett headset som gett mig mycket glädje och tröstat mig när jag varit nere. Det som jag fått höra genom det, det som jag fått sagt genom det går inte att beskriva i ord, trots att det i huvudsak är ord som det förmedlat.

Jag har ett standardhuvud. Det här headsettet sitter som gjutet på min skalle, därför älskar jag det. Annars brukar jag noja över "one-size-fits-all"-grejer. Köper man något under den premissen och om den sen inte skulle passa kommer man automatisk känna sig som avvikande, kanske lite speciell. Ger man E.T. ett par vanliga skinnhandskar blir han ledsen för hans högra pekfinger är dubbelt så långt som ditt och mitt. Är man högerhänt gillar man inte vänsterprassel och vice versa. One size fits all, my arse.

Kom helt osökt att tänka på ett skämt som vi finnar har om svenskar:

- Varför går alla svenska män omkring med händerna i byxfickorna.
- ???
- De skäms över att deras fingrar är olika långa.

Vidare härledning ger att E.T. kan vara svensk.

Vill ni filosofera lite eller bara verifiera att jag finns på riktigt, hittar ni mig på Skype som kapten_i.

Veckans länktips:

Offra 48 minuter av ditt liv och se en av mina största hjältar och en av världens absolut roligaste män "in action". Missa inte Pablo Franciscos hilariösa stå-upp "Bits and pieces".

Tyvärr lyckades jag inte skapa en hyperlänk. Ni får anstränga er lite, men det är det värt, jag lovar.

http://www.dumpalink.com/media/11385...blo_Francisco_

Liten disclaimer:
Jag har inte lagt ut filen på dumpalink, det har någon annan gjort.