Jo jag är ett PMS-monster.

Först. Jag lever med son. Min son har en ensamstående pappa.

Åter till PMS. Det är så illa att om jag ligger efter i tid så tar sonen över. Så stor är vanans makt. Han blir sur, butter och fullständigt odräglig. Då vet jag att legat av mig i PMS:eriet. Kanske har allt i mitt liv flytit på lite för bra eller så har jag ätit kostriktigt som fan. Inte vet jag. Men nåt fel är det ju uppenbarligen. Det har liksom segstartat. Men jag får hjälp. (Va som du brukar vid den här tiden i månaden annars blir jag yr änna...)

Jag har upplevt samma fenomen med sambos ( jo jag har haft tre...not the marrying type) och har lagt märke till att om jag inte pms:ade så blev dom lite nerviga. Jag kanske satt tyst och tänkte igenom dagen som en helt vanlig fantomkvinna och då kom det lite nervöst: "vad tänker du på?"
"eh?....n..va?...inget?" "vill du göra slut så säg det!" "va?"

Visst är det pms:igt av en karl att dra såna slutsatser?! Jo jag är helt övertygad om att det smittar.

Nåväl. En rejält PMS:ig dag skulle jag på möte. Hallå?

Efter att ha haft en fläkt i hallen i en vecka pga mögel + garderober utplockade och utplacerade av mannakraft i min gångväg ut till köket så var jag aningen skärrad. Förutom det brummande ljudet från fläkten som kändes som 7:e världskriget..sofistikerat fast länge..så var jag tvungen att stångas med stök. Damm är ok. Men stök. Stök rimmar på bök och böket var ända in till mitt kök sånär som på 20 centimeter. Hur kul det var? Just det.

Så var veckan till ända och fläkten togs bort. Allt var torrt och garderober sattes tillbaka i sitt ursprungliga läge. Jag kunde andas. På vägen till köket....genom hallarna....in i levarummet....osv...AH! Andas!

Två timmar senare får ungj/%/#"" för sig att slänga ut ALLT utom lite ur sitt rum (är inte det PMS va??) och hans stackars flickvännen som kom för att få en myskväll får ägna kvällen åt att flytta möbler, spika, omorganisera, bära, jämka och hålla på i fem timmar. (sånt där gör jag bara när jag har pms)

I mina hallar (istället för garderober och fläkt) stod nu 7 matkassar med ren skit (trodde jag) gammalt datorbor, halv bokhylla, annat bråte och elände som täckte mer än 1/3 av hallarna.


To be continued...

Ps: men var så säker....det smittar.