Gillar inte bloggar egentligen, men behöver skriva lite bara för att må lite bättre...testar om det funkar

Det som jag tänker på just nu är att varför ska livet innehålla en jädrans massa frågor hela tiden som jag aldrig får svar på?

finns ju facit för allt annat liksom men inte hur livet ska levas, inte heller hjälper det med erfarenhet, man snubblar fram ändå känns det som...den ena stenen efter den andra...

kan det vara så att man aldrig blir nöjd...usch nu kände jag mig bortskämd...menar inte att livet ska funka som en räkmacka men lite flyt på vissa områden kunde man väl få unna sig...livet är ju så kort, det går ju så fort...det allra viktigaste här i livet är ändå kärlek och inte materiella saker...barnen ger en villkorslös kärlek och den är underbar...vad vore livet utan dom....jättetomt o sorgligt...är jättetacksam för jag fick dom.

tro nu inte att jag är nån pessemist...tvärtom...är 99% positiv...men ibland rinner det över även för mig...vore omänskligt annars...alltså är jag mitt i livet...nu vänder jag mig om o ser framåt, framåt, framåt...here i come liksom.

Tack för ni läste