...Hur länge kommer denna blogg att finnas här, mitt i verkligheten?
Tänk om jag skriver en massa, massa vansinnigt spirituella och djupa saker - och så beslutar man sig för att det hela var en dålig idé och plockar bort funktionen lika snabbt??!!!
Betyder det att jag måste kopiera allt till en annan blogg som jag inte har?
Eller kanske jag måste ta fram min vackra papp-dagbok med Strindberg på framsidan (storhetsvansinne? moi?) och klena ner allt där?... eller kanske skaffa pärm och färgpatroner till vår skrivare som har stått oanvänd sedan vi flyttade hit till Örebro för två år sedan? ...
Det var fasen vad allt blev besvärligt på en gång. Här vaknar man upp, om inte med solsken i blick så i alla fall med ett halvnöjt flin på läpparna och så ska man behöva konfronteras med tunga problem som det här. Elände.