..Jag menar, hur många blogginlägg ska man skriva per dag egentligen? Det är väl meningen att det ska vara en sorts dagbok? Fast - när jag skriver dagbok så gör jag det ibland flera gånger per dag, så då kan man väl göra det nu också.
Nyhetens behag och så vidare...
Det slog mig att bloggar måste vara den ultimata dagboksformen för alla sanna exhibitionister.
Jag är ju en lustig och halvkorkad människa utan speciell koll på just nånting och jag har svårt att veta var man ska sätta gränsen för alla sina mer eller mindre odrägliga bekännelser och personliga förtroenden. Det kan bli kattskit och pannkaka av alltihop. Och vem har lust att läsa om kattskit? Mer än jag, alltså. Som till och med har tagit kort på slikt. Gör det mig till en kinky typ? Jag föredrar att se mig som konstnärlig...
Risken finsk.