Vi vaknade klockan sex i morse.
Störtlöjligt, men så blir det när man går på after work och kolkar i sig sprit och vin och öl redan klockan halvfem på fredagkvällen...
Fast jag måste ändå säga att det var en ny och spännande njutning att gå och handla på Ica och vara lite halvpackad... wohoo, färgerna typ.. fast ändå inte riktigt så. ;o)
Snart så jag glida in i badrummet och ha lite hemmaspa. Fila fötterna och lägga ansiktsmask och ha mig. Jag ska vara djärv och tona håret rött också, för första gången på 7 år, tror jag. Det kommer säkert att bli skitsnyggt och matcha mina blodkärlsbristningar i ansiktet på ett utmärkt sätt.
Sen ska vi upp och luncha med våra kära kompisar Micke och Mats och Mickes syster och faktiskt ett gammalt ex till Micke som heter Claes, som är och hälsar på Mickes syster just nu. Ja, som ni hör så är det inte helt okomplicerat.
Jag träffade Claes i höstas, han är en medelålders och glosögd man, märkt av hiv och väldigt tystlåten.
Jag önskar att jag i tillräckligt beskrivande ordalag kunde återge hans blick när han stolt förevisade de "fynd" han hade gjort i Stockholm några dagar tidigare;
2 stycken halvmetershöga, genomläskiga porslinsdockor i ryschpyschklänningar och alltihop! Karln samlar på dockor till råga på allt.
Jag vet inte hur det är hos er, men här i Örebro är känns det faktiskt som VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR, trallala.
Ha det bra.