[URL="http://forum.tornevall.net/showthread.php?t=140283"]Originaldiskussion[/URL]

"[I]Nu har du chansen att hamna i TV-rutan. På annandagen är det premiär i TV4 för programmet FejmTV - programmet där du kan bli huvudpersonen.

Du har förmodligen redan upptäckt att FejmTV är Sveriges bästa videoklippscommunity. Kanske har du också funderat lite på namnet? Nu ger vi dig förklaringen. Vi vill se till att du som gör de skönaste och roligaste filmerna har en chans att bli känd för hela svenska folket. I samarbete med TV4 lanserar vi därför tv-programmet FejmTV på annandagen.[/I]"

[URL]http://www.fejmtv.se/[/URL]


Ja, så är det. TV4 har alltså egentligen lagt grunden till en helt ny slags katastrof i det här landet. Vi kommer framöver få möjligheten att se människor, den ena mer patetisk än den andra, där man försöker regissera sina egna värdelösa filmklipp och så kallade blunders. När det gäller publicitet tycks folk inte ha några gränser för hur mycket man vill göra bort sig och saken blir definitivt inte bättre av att man dessutom ger erbjudandet till analfabeter, att skriva ett snyggt manus och spela upp i tv-rutan. Nej, det här öppnar snarare dörrarna för små finniga fjortisar och förvuxna småungar, som tycker att deras mupp-dans utanför Åhlensbutiken är värd att visas i TV. Något manus behövs inte, det blir inte mycket bättre för det. Finns det verkligen någon som tror att ett humorlöst ogenomtänkt videoklipp skulle locka till sig något annat än ett "men för helvete, ungjävel"? Skulle inte tro det. Hur fasen kan man vara stolt över att göra bort sig på det här sättet och dessutom utan ett uns stil?

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...