[URL="http://forum.tornevall.net/showthread.php?t=140524"]Originaldiskussion[/URL]

[I]Det stod idag klart att regeringen fullständigt skiter i allt. Den enda undanflykten dom klarar av att använda är...[/I]

- Ja, vi lovade ju.

Jomenvisst. Men tro inte att det slutar där. Förvisso har dom rätt, de korkade jävla svenskarna lade själva sin röst på skiten så lite får dom skylla sig själva. Men det faktum att resten av det här landet, som inte gjorde det, precis blivit fullständig överkörda. Alla demonstrationer, rop och skrik - vad hjälpte det, förutom att ni blev fullständigt utskrattade? Ja, jag menar. Om någon har bestämt sig för något, så kvittar det, oavsett hur mycket alla andra inte vill finna sig i det. Det är lite samma sak i forumvärlden, men lyckligtvis har man där möjlighet att välja om man vill vara kvar i ett forum av tyranneri. Så är det inte i Sverige. Vi kan inte flytta till ett annat land bara för att ett gäng ägg inte klarar av att styra det. Vi tvingas att bo kvar ändå.

Det riktigt trista i det hela taget är också att svenskarna är så jävla snälla att dom accepterar läget. Man minns väl dolda kameran, där kunden kommer in i butiken och köper en tidning. Kassören säger att det är feltryck på sidan två och tre och begär därför att få riva ut sidorna ur tidningen. Jomenvisst, det är lugnt. Riv på du. Sådan är svensken. Feg som en jävla skit! Accepterar allt, men skriker på utav helvete ändå. Alla dessa skrik och demonstrationer - hur mycket har det hjälpt egentligen? Ingenting. Regerings-asen har istället utnyttjat situationen och har haft första parkett på sveriges största biograf.

"Haha, kolla den där svensken. Blir av med A-kassan efter nyår och kan inte göra ett skit. Dessutom har han säkert röstat på oss. Ha ha ha!"

Nä, fy fan. Hade jag kunnat gå ut i strejk hade jag gjort det och nåde den jävel som försökt hindra mig. I vissa fall kan det vara lagbrott att strjeka, men so fucking what?! STOPPA MIG OM DU KAN!

Ja, för vad skulle man göra om hela landet stannar av? Hur ska då de stackars muppsen där uppe få några pengar? Kan man inte helt enkelt ställa till ett helvete för dom? Nu har vi ju ingenting att förlora längre. Vi vet ju alla att vi ändå förlorar allt inom loppet av en månad. Eller är svensken fortfarande så trångsynt att det inte går in i den tjocka skallen?!

Hjälp de utsatta! STREJKA säger jag!