För cirka en månad eller två sedan backade någon på bilen, på en parkeringsplats. Jag var själv inte närvarande, men det kom sig så bra att allting, trots allt skaderapporterades till försäkringsbolaget. Min bil fick sig en mindre skråma, medan den andra föraren fick sin bak intryckt, vilket inte alls såg lika bra ut. Det var en hyrbil från Statoil dessutom. I förra veckan var det så äntligen dags att laga. Plåten skulle rätas ut och lackeras om. Härligt, det går väl snabbt?

Ja. Det hade nog varit så, om gud inte hade varit så förbannat bitter på något jag har gjort. Eftersom det inte går att få tag på honom sitter jag alltså här ovetande, utan möjlighet att fråga vad det är för straff, att ta bilen ifrån en behövande människa. Det kanske är ett tecken? [I]"Så här kommer det att kännas för dig när oljan tar slut"[/I]. Jo tack. Ge mig en cykel då!

[IMG]http://www.tornevall.net/storage/files/1194390000/1194412906_frost.jpg[/IMG]

Jag har nog adrig känt mig så fruktansvärt låst som jag är nu. Bilen är givetvis forfarande kvar hos reparatören, väntande på att någon ska få arslet ur vagnen att fixa det sista på den! Nuförtiden skyller vi på att det beror på besiktningen, som kom alldeles för olägligt i onsdags förra veckan. Man var då tvungen att förflytta bilen och se till att den kom till bilprovningen. Där fick jag höra att den hade en rostskada. En rostskada som [I]inte[/I] krävde återbesök. Eftersom det var min far som besiktigade bilen för en gång skull tyckte han nu att det var lika bra att fixa det också. För en vecka sedan höll jag med honom. Det gör jag inte längre. Varför? För att jag kanske redan hade haft bilen annars! Och varje gång man ringer till den förbenade reparatören så får man tydligen olika svar. [I]"Lackeringen är klar"[/I]. Jovisst. Problemet var bara det att när man kom för att kolla bilen hade den precis återvänt från lackeraren, [I]trots[/I] att det på verkstade sades att den hade kommit tillbaks mycket tidigare.

[IMG]http://www.tornevall.net/storage/files/1194390000/1194413792_sepia.jpg[/IMG]

Här är man nu alltså, helt i händerna på idioter igen. Istället för att komma i tid till ställen man planerat att åka till kommer man nu runt tjugo minuter för sent varje dag. Runt lunchtid är man aldrig riktigt säker på om man kommer iväg som man skall och på kvällen får man se om man kommer hem 17:15 eller 18:00. Jag har numera insett att jag är sjukt beroende av bil och att det absolut värsta som kan hända är att hamna i ett sånt här läge, med någon som har svårt för det där med att hålla tiden. Att hänga på något som bygger på slumpen och ovetskap är verkligen inte roligt och jag är på gränsen att ordna fram en hyrbil under den tid som jag inte själv har något att köra i. Så pass irriterad är jag alltså just nu, att jag hellre betalar för något som passar [I]mina[/I] tider än att jag tvingas vara frustrerad i ett par veckor till, enbart för att ingen ännu behagat trycka i en bit plåt på bilen, för att få det sista lilla problemet åtgärdat någon gång.

Allt jag har planerat blir därmed försenat! Skitkul! Fy fasen! Aldrig att jag låter den här verkstaden reparera bilen någon mer gång!

[I](Bilen på bilderna har inget med den riktiga bilen att göra)[/I]