... inte!

Den 2 september fick vi ett brev av vår hyresvärd. I detta står följande skrivet:

"[I]I ert område finns många vilda katter. Då vi nu närmar oss höst och kallare årstid är det många av dessa som då kommer att lida av svält, köld och sjukdomar.

För att katterna inte ska plågas kommer de nu att fångas in. Under tiden 080908 - 080915 kommer fällor att sättas ut i området.

Du som har katt, även de som normalt är innekatter, måste se till att den har halsband med namn och adress.[/I]"

Detta får man anta är en uppmaning att ta hand om katterna innan de fångas in och... avlivas? För det är väl knappast frågan om att skicka dom vidare till någon som tar hand om dom. Givetvis är det också väldigt trist att det blir så.

Men här någonstans har jag tänt till på mina idioter till grannar - som vanligt. Senast i förrgår möttes jag av en som bar på ett gäng stora påsar. Hon gick med tunga steg bort mot stället där alla katter numera samlas på och gav dom kattmat! Självklart är det ju en väldigt trevlig gest, i synnerhet mot katterna som får mat. Men varför? Kärringen är en av de största bidragande orsakerna till att det samlas upp allt fler katter här som får ungar och så vidare. Om hon nu har fått detta brevet, borde hon då inte ge fullständigt fan i att mata katterna? Eller varför inte själv ta hand om dom om hon nu månar om dom så jäkla mycket! Vill hon inte att katterna ska avlivas borde folk åtminstone bete sig lite annorlunda, men nej, här går de jävla grannarna ut stup i ett och ger dem mat - för att det är synd om dom - och därmed tar livet av dom...

Weeeeeeeeeeeeeeeeee!

:ordning: